jegyzetek.hu
Keresés:
   
 
 
 

Statisztikánk

Oldalunkon 1 082 jegyzetből válogathatsz.

Jegyzeteinket 6 106 018 alkalommal töltöttétek le, és a maximális 10 pontból átlagosan 7.3 pontra értékeltétek.

Utolsó frissítés: 2014. 08. 09.

 
 
 

 

Jegyzet feltöltés

Oldalunkra a saját munkáinkat tesszük föl, és természetesen az általatok küldött jegyzeteket is. Jelenleg két módon is tudsz nekünk jegyzetet küldeni.

E-mailben csatolva a címre várjuk az anyagaidat. Másik lehetőséged az alábbi űrlap segítségével való feltöltés. Az így feltöltött fájlok egy speciális könyvtárba kerülnek, de még nem lesznek elérhetőek az oldalon, amíg nem dolgoztuk fel.

Az űrlap segítségével egyszerre 1 db, legfeljebb 6 MB méretű fájlt tudsz nekünk küldeni. Küldhetsz Doc, Rtf, Xls, vagy Pdf fájlokat, vagy tömörítve (lehetőleg Zip) akár egyszerre többet is. Add meg az e-mail címedet is, hogy tudjunk majd értesíteni a fájlod felkerüléséről, egyben megírhatod a feltöltött fájllal kapcsolatos megjegyzéseidet is (tantárgy, milyen iskolában használtad eredetileg, egyéb tudnivalók).

Az elküldött jegyzeteket mindig nagy gondossággal nézzük át. Kijavítjuk az esetleges helyesírási hibákat, legjobb tudásunk szerint tartalmilag is ellenőrizzük, majd legvégül egységes stílusúra formázzuk őket. Amint jegyzeted felkerült az oldalra, e-mailben értesítünk, hogy milyen azonosító alatt találod meg az általad beküldött munkát.

Könyvtárakat (és egyben tartalmukat) nem tudsz feltölteni, csak fájlokat!

Kérjük ne küldjetek más oldalakról letöltött anyagokat, csak saját munkákat. Könyveket, azok kivonatait, illetve bármilyen más, vélhetően szerzői jogokat sértő jegyzeteket nem áll módunkban feltenni! Ezekről a jegyzetekről, illetve a bármilyen egyéb okból nem kikerülő anyagokról nem küldünk értesítést a feltöltőnek.

A feltöltéshez add meg a fájlt és az alábbi adatokat. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Fájl*
E-mail címed
Megjegyzés
Ellenőrző kód*
Add meg az alábbi számot számjegyekkel:
húsz
 
 

 


Főoldal | Jegyzet letöltés | Jegyzet feltöltés
Szabályzat | Készítők
   

websas.hu Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS! Magyar Honlap Linkek